«ایمنی عمومی در اماکن آبی - بخش سواحل دریا - ایمنی کودکان»

ساخت وبلاگ

ایمنی'>«ایمنی عمومی در اماکن آبی - بخش سواحل دریا - ایمنی کودکان»

یکی از تفریحات لذتبخش کودکان در کنار دریا بازی با ماسه ها و یا “ماسه بازی” میباشد. متاسفانه بویژه در چند دهه اخیر سواحل دریاها با آلودگی های بسیاری روبرو بوده و یکی از مشکلات بزرگی که سواحل دریاها را بویژه برای کودکان نا امن کرده است وجود اجسام تیز و برنده میباشد. اجسام مذکور می‌تواند در سواحل بر روی ماسه ها و یا زیر ماسه ها قرار داشته و برای کودکانی که اقدام به ماسه بازی میکنند بسیار خطرناک و نا امن باشند. 

لطفا قبل از اینکه به کودک خود اجازه ماسه بازی دهید «حتما» سطح منطقه و محدوده ای که کودک قرار است در آن ماسه بازی نماید را کاملا مورد بازدید قرار داده و همچنین با یک تکه چوب و یا وسیله مشابه دیگر با زیر و رو کردن ماسه های آن منطقه ای لابلای ماسه ها را جستجو کرده و از عدم وجود هر گونه اشیا و اجسام تیز ، برنده و نا امن مطمئن گردید.

اجسام خطرناک می‌توانند شامل: میخ ، پیچ ، تکه های فلز ، خرده های شیشه ، سرنگ های مصرف شده ، پوسته شکسته صدف ، تکه های شکسته گوش ماهی ، تکه های سنگ های تیز ، تکه های شاخه های درخت و... باشند. همچنین لاشه ماهی ها و یا دیگر حیوانات آبزی و غیر آبزی ، فضولات حیوانات در ساحل و... نیز می‌تواند موجبات عفونت های شدید و ابتلاء به بیماری های عفونی شدید را موجب گردند

                                                            

کمکهای اولیه و فوریتهای امداد: 

۱- اگر کودک بر اثر برخورد و تماس با اجسام تیز و برنده دچار جراحت شدید و متعاقب آن خونریزی شدید گردید بلافاصله با استفاده از گاز استریل یا قطعه ای پارچه تمیز و با اعمال فشار مستقیم به کنترل خونریزی پرداخته و سپس در اولین فرصت با اورژانس تماس بگیرید.

۲- اگر کودک بر اثر برخورد و تماس با اجسام تیز و برنده دچار جراحت خفیف گردیده ابتدا محل مجروح را با مواد ضد عفونی کننده مناسب ، یا آب و صابون و یا حتی آب بخوبی شستشو داده و پس از خشک کردن محل و با توجه به اندازه و شرایط جراحت از چسب زخم و یا گاز و باند پانسمان استفاده نموده و سپس کودک را برای معاینه توسط پزشک و بررسی احتمال عفونت و یا نیاز جراحت به اعمال بخیه به درمانگاه و یا بیمارستان ببرید. 

۳-  اگر کودک بر اثر برخورد و تماس با اجسام نوک تیز مانند میخ ، پیچ ، سرنگ آلوده و... دچار جراحت خفیف گردیده ابتدا اجازه دهید مقداری خون از محل جراحت خارج شود تا بوسیله آن آلودگی و یا بخشی از آلودگی از محل جراحت خارج شود. اگر منطقه جراحت فاقد خونریزی است به آرامی اطراف محل را فشار داده تا مقداری خون از محل خارج گردیده تا بوسیله آن آلودگی و یا بخشی از آلودگی از محل جراحت خارج شود و سپس جراحت را با مواد ضدعفونی کننده مناسب ، یا آب و صابون و یا حتی آب بخوبی شستشو داده و پس از خشک کردن محل از چسب زخم استفاده نموده و سپس کودک را برای معاینه توسط پزشک و بررسی احتمال عفونت به درمانگاه و یا بیمارستان ببرید. توجه داشته باشید که در مورد جراحات توسط اجسام نوک تیز مانند میخ ، پیچ ، سرنگ آلوده و... فرد حداکثر تا قبل از دو ساعت پس از مجروح شدن توسط پزشک معاینه گردد.

۴- اگر اجسام مذکور و یا اجسام مشابه دیگر به درون بدن  فرو رفت بهیچ عنوان جسم مذکور را از محل خارج ننمایید. خارج ساختن اجسام مذکور علاوه بر بروز خونریزی می‌تواند باعث آسیب بیشتر به ارگان‌های درونی ، اعصاب و عروق منطقه جراحت گردد. در چنین شرایطی باید با استفاده از قرار دادن مقدار متنابهی گاز استریل یا پارچه پاکیزه در کنار محل ورود جسم و سپس با استفاده از بانداژ آنها جسم مذکور را در محل کاملا با ثبات و ساکن نموده و سپس بلافاصله با اورژانس تماسگرفته شود.

مهارتهاى نجات/كثيرمعلم/آموزشى/امداد در اماكن آبى

مهارتهای نجات / Rescue Skills...
ما را در سایت مهارتهای نجات / Rescue Skills دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : rescueskillsa بازدید : 49 تاريخ : سه شنبه 30 مهر 1398 ساعت: 3:10